top of page
2.jpg

Een reden waarom wij voor jou kozen is omdat jij niet van die standaard trouwfilms maakt alsof je een soort planning afdraait. Jij maakt er een verhaal van. Jij kijkt echt naar het stel wat je voor je hebt en daar maak jij weer het verhaal omheen wat bij hen past.

Martijn en Irene Beelden.00_08_42_10.Still007.jpg

Martijn en Irene

Wij hebben een poosje getwijfeld of wij wel een videograaf wilden. Wij twijfelden vooral omdat je dan nog een camera om je heen hebt, maar toen bedachten we ons; trouwen doe je maar 1 keer en wat is dan mooier als je die dag door middel van bewegende beelden terug kan kijken? We kozen voor jou omdat je geen 'standaard' films levert, maar omdat jij elke film persoonlijk maakt.

Op de trouwdag zelf hebben we amper gemerkt dat je er was. Je filmde stil en gezellig tegelijk. Zo fijn! Want zo bleven wij onszelf en hebben we nu een prachtig resultaat! Zo mooi in elkaar gezet. Helemaal blij hier haha. Alles klopt ook en de sfeer van die dag is tijdens het kijken weer helemaal te voelen. Onwijs bedankt! Je bent een topper en je hebt een bijzonder talent. We raden je iedereen aan! Liefs van ons

Dit is waarom je mij niet veel zult horen op jullie grote dag. Heel praktisch: ik moet zoveel mogelijk stil zijn, omdat ik anders de achtergrondgeluiden niet kan gebruiken voor onder de video. Juist die achtergrond geluiden werken mee aan de totaalbeleving, het gevoel alsof je de dag weer herbeleefd. 

Ook vind ik het zo belangrijk om juist die kleine momenten te kunnen pakken op beeld: handen, voetjes, aaitjes, stralende ogen en ga zo nog even door ;-) Ik probeer dan zo onzichtbaar mogelijk te werken, zodat ik die momenten goed kan vangen. 

Marilynfotografie - Recollect -004.jpg
9.jpg

Gert Jan en Els

Jij deed het nog niet zo lang, dus wij twijfelden in eerste instantie of het wel handig was. Maar na het werk wat jij liet zien op Instagram en na het zien van de trouwfilm van onze vrienden waren wij om. Als je in zo’n korte tijd al zo’n film kan afleveren, dan zit het gewoon in je. Echt knap. Ook dacht je fijn mee, je had goede ideeën en het voelde gewoon vertrouwd. Nog een reden waarom wij voor jou kozen is omdat jij niet van die standaard trouwfilms maakt alsof je een soort planning afdraait. Jij maakt er een verhaal van. Jij kijkt echt naar het stel wat je voor je hebt en daar maak jij weer het verhaal omheen wat bij hen past. Dat zie ik ook echt terug als ik je andere trouwfilms bekijk. Ze lijken in sommige dingen op elkaar, maar zijn ook weer anders, want je laat het stel het verhaal/de film bepalen. 

 

Op de dag zelf liep je constant om ons heen, maar we hadden er geen last van. Je was prettig aanwezig. En het resultaat was echt super mooi. De film kwam zo dichtbij. Het was zo kwetsbaar en zo goed gefilmd, zo puur. Precies hoe wij waren. Dat had ik nooit verwacht. Ik vond het knap dat je ons hebt weten te filmen zoals wij zijn. Niet mooier gemaakt dan dat het is, gewoon puur. Je gebruikte de geloftes als basis en daar tussen door zie je de momenten dat ik emotioneel word en dan die kleine aanrakingen van GJ, die blikken naar elkaar. Dan zie je echt hoe wij zijn als stel, daardoor voelt het dat het heel dichtbij komt en word het heel persoonlijk. 

 

We raden het echt iedereen aan, het is zoiets tastbaars. Het is iets waar je altijd naar terug blijft kijken, dus daarom is het de investering ook waard. Elke keer als ik 'm terug kijk dan waan ik mij weer helemaal in die dag, dan krijg ik weer helemaal kriebels. Bij foto’s ook, maar een film komt gewoon wat dichterbij voor mijn gevoel. We zijn echt super positief!

Mijn werkwijze: 

Omdat jullie verhaal niet pas begint op jullie bruiloft, is het leren kennen van jullie hele liefdesverhaal voor mij het belangrijkste element van het kunnen creëren van jullie authentieke trouwfilm. Ik vind het fijn om te luisteren naar wie jullie zijn, wat jullie grootste avontuur was en wat voor jullie belangrijk is.  Op deze manier kan ik  een film gaan creëren die in verbinding staat met jullie, omdat geen liefdesverhaal hetzelfde is.

 

Jullie trouwdag is dé dag waar het draait om het vieren van jullie liefde met diegenen die zo belangrijk voor jullie zijn.

Dat is ook waar mijn focus ligt bij het filmen van jullie dag. Die dingen die niet te koop of te plannen zijn, maar die er gewoon zijn. 

 

 

Ik maak jullie film rond de 5-8 minuten waarin ik al mijn liefde en aandacht besteed aan het editen; de kleuren, de beelden, geloftes, sound-effects en muziek. Dus niet zomaar wat mooie beelden van jullie dag op chronologische volgorde met daaronder wat mooie muziek, maar een film die echt eigen is aan jullie verhaal en dag.

Ja, wij willen zo'n verhalende trouwfilm!

- Een kennismakingsgesprek

- 8 uur aanwezig op de dag zelf

- Film van 6-8 minuten

- 1 correctieronde

- Exclusief reiskosten

- Binnen 8 weken opgeleverd

- Inclusief de ruwe beelden van de speeches en ceremonie

1600,- 

* Aanpassingen zijn in overleg vrijwel altijd mogelijk.

Martijn en Irene Beelden.00_08_42_10.Still007.jpg
Lovirds

Het moment dat jullie ‘ja’ tegen elkaar zeggen en ik in mijn ooghoeken een trotse moeder zie met glinsterende ogen en een oma die opa’s hand pakt, denk ik altijd; had ik maar een extra maatje om dat ook vast te kunnen leggen. Die dingen die jullie op dat moment niet zien en die het moment zo extra bijzonder en waardevol maken. Dat is dan ook een van de redenen dat wij onze krachten willen bundelen. Een tweede videograaf kan veel creatiever te werk gaan, omdat die zich niet hoeft te focussen op de meest voor de hand liggende beelden en zo de emoties en momenten vastlegt die anders verloren gaan. Denk je nu; dit willen wij ook! Lees dan hiernaast meer over ons aanbod. 

 

Het pakket ‘van lovebirds voor lovebirds’:

- 8 uur aanwezig (extra uren in overleg)
- Film van 7-10 minuten
- Exclusief reiskosten
- Een kennismakingsgesprek
- 1 correctieronde
- Binnen 8 weken opgeleverd
- Second shooter

Dit aanbod heeft een waarde van 2295,- (inclusief btw)

 

Schermafbeelding 2023-01-12 om 10.09.46.png

Laten we kennismaken!

Dankjewel!

bottom of page