top of page
DSC05541-3.jpg

Omdat jij heel erg op de details let, zo close filmt, vallen de randvoorwaarden weg. Het draait om de familie, emoties, de verhalen. Juist die intieme momenten, maakt de film voor ons zo ontzettend waardevol. Het eindresultaat was dan ook echt zo mooi. 

Je bent zwanger! Een mooie tijd vol met momenten die je voor altijd wilt blijven koesteren, voor later om op terug te kunnen kijken.  Maar waar haal je die tijd vandaan? Zelf lig je op bed en als je toch foto's maakt, sta je er zelf niet op. Je man vind het maar een gedoe, maakt dus maar 'even snel' wat foto's op zijn telefoon, waardoor je geen mooie foto's hebt. Daarnaast wil je  toch ook niet bij elk mooi moment bezig zijn met de camera?

DSC04080.jpg

Henrieke: 'Ik had mijn twijfels of ik er iemand bij wilde hebben. Bij die eerste, intieme momentjes met je gezin.  Maar uiteindelijk heb ik je amper doorgehad en zag ik bij het eindresultaat pas hoe dichtbij je eigenlijk was gekomen. Dit alles maakt de film voor ons zo ontzettend waardevol en belangrijk.'

Bekijk hier de video van Steev:

Schermafbeelding 2023-01-09 om 12.50.09.png

Warner en Else 

Ik twijfelde vooraf of ik zelf wel op beeld wil, vooral ook omdat je dan net bevallen bent. Uiteindelijk ben ik heel erg blij dat we toch ervoor hebben gekozen om jou te laten filmen.  Je filmt heel onzichtbaar. Het was daarom ook een grote verrassing wat we achteraf te zien kregen op beeld. En ja, het resultaat.. Nou, je hebt het bij mij gezien. Ik was erg ontroerd en nog steeds als ik de film van Manoa kijk. Dat voel je gewoon diep van binnen. Je ziet gewoon dat hele kleine, het 'leeft' echt. Man, je krijgt echt altijd een brok in je keel. Het is gewoon iets heel teers, vooral met zo'n brief erbij. Het is persoonlijk, liefdevol en vooral heel waardevol.  Het haalt je terug naar het moment. Vooral die reactie van Jeffie op zijn kleine zusje, gewoon dat nieuwe leventje in ons leven. Zelf film je genoeg, maar mis je de details, zoals dat handje wat de grote hand van papa aanraakt. Juist dat wil je als de kleintjes opgroeien zo graag nog eens terug zien! Dat kleine fijne. Die allereerste momentjes die vastgelegd zijn. Ontroerend en heel puur.

Familie en vrienden vonden het allemaal prachtig. Het is ook echt iets unieks, bijna niemand heeft het. Dat je een filmpje hebt van je kind, hoe bijzonder is dat. (Vooral als het je eigen kind is maakt het nog specialer, dan is echt elk beeld fantastisch). 

 

Of ik het ook anderen zou aanraden? Ja! Omdat ik weet hoeveel het met je doet als ouder. Ook lijkt het mij zo ontzettend mooi om  jezelf terug te zien als kind. En ook gewoon voor later, als je, oud en verrimpeld met je man op de bank zit en dat je terug kan kijken van; ‘Oh, moet je toch eens kijken. Dat waren nog eens dagen.’ Zonder een film heb je die herinneringen niet op die manier. Een foto doet ook veel, maar anders; je ziet dan niet die mooie bewegingen, dat kleine handje wat langs papa's grote hand gaat. Dat blijft mij ook altijd vooral bij van die film. Ik heb gewoon weer zin om de film nu te gaan kijken. 

Een brief aan de kleine Manoa:

Film Kip, Reijer, Steev, George.00_04_31_10.Still019.jpg

Reijer en Henrieke, Nunspeet

Je hebt heel vaak van die momenten rondom de bevalling van; ah dit is leuk. Dit had ik moeten filmen. Ik had wel mijn twijfels, want je zit best in intieme momenten; de eerste keer dat George de baby zag, allereerste momentjes met het gezin. Ik zag achteraf bij de beelden dat je echt wel dichtbij was gekomen, maar ik heb dit helemaal niet doorgehad. Dat vind ik fijn!

 

Ja, het resultaat. Toen ik het filmpjes zag, het was zo verschrikkelijk mooi. We moesten gewoon een traantje laten, ook mijn vader toen hij zichzelf terug zag. Het heeft zoveel waarde. Ik merk ook dat hoe langer het geleden is, hoe waardevoller de film wordt. Dat je echt weer terug komt in de sferen van toen.

 

Daarnaast vind ik het ook een heel mooi cadeau voor Steev, een waardevol cadeau. Dat hij zag hoe welkom hij was en hoe de omstandigheden toen waren, dat is gewoon prachtig. Zoals je een fotoboek doorbladert, komt dit nog dichterbij, je geeft hem een hele levendige herinnering mee. 

 

Ik kan het iedere zwangere vrouw en/of gezin aanraden, omdat het de kraamweek of de periode voor en na je bevalling zo goed weergeeft. Persoonlijk vind ik het dus nog mooier en verdergaan dan een fotoshoot, omdat dit gewoon dichterbij komt en je meer emoties ziet. Daarnaast geeft Jacolien ook nog 10 foto’s erbij van de film. Die zijn zo van goede kwaliteit dat je die ook gewoon heel mooi kan ophangen. Dat ga ik ook zeker doen, ik ga ze een heel mooi plekje geven bij ons in huis.

Ja, ik wil zo'n

geboorte - of gezinsfilm!

Pakket 1

 • Een (online) intakegesprek 

 • Ik kom een ochtendje langs (max. 2,5 uur) 

 • Film van +/- 1,5  minuten

 • Optioneel: gesproken woorden (gedicht, wens of brief)

 • 1 correctieronde 

 • Een herinneringsdoosje met jullie film op USB 

 • Bonus: 10 foto's (uit de film) 

 • Exclusief reiskosten

Pakket 2

 • Een (online) intakegesprek 

 • Ik kom  2 keer langs (bijvoorbeeld: zwangerschap en bij/na de geboorte. Max 5 uur) 

 • Film van +/- 2 minuten 

 • Optioneel: gesproken woorden (gedicht, wens of brief)

 • 1 correctieronde

 • Een herinneringsdoosje met jullie film op USB

 • Bonus: 10 foto's (uit de film)

 • Exclusief reiskosten

DSC_3718-2.jpg

* Aanpassingen zijn in overleg vrijwel altijd mogelijk.

395,- 

525,-

'Je doet het voor jezelf en je gezin, maar je geeft ook een waardevol cadeau aan je baby voor later. Dat hij ziet hoe welkom hij was en hoe de omstandigheden toen waren.  Je geeft hem een levendige herinnering'

Film Kip, Reijer, Steev, George.00_05_13_19.Still024.jpg

'Daarnaast geeft Jacolien ook nog 10 foto’s erbij van de film. Die zijn zo van goede kwaliteit dat je die ook gewoon heel mooi kan ophangen. Dat ga ik ook zeker doen, ik ga ze een heel mooi plekje geven bij ons in huis.'

Formulier

Wij willen zo'n levendige herinnering 

Tot snel!

bottom of page