top of page
DSC03947.jpg

Van die standaard trouwfilms die je inmiddels wel kan dromen, omdat de beelden van minuut op minuut achter elkaar geplakt zijn (inclusief een leuk piano liedje). Je kent het wel. Een ding wist ik zeker, dat zijn niet de films die ik wil creeren. 

Hoe het allemaal begon

Toen een leraar op de middelbare school tegen mij zei: 'Als jij later een boek gaat schrijven ben ik de eerste die 'm koopt' is het balletje gaan rollen 🙂 Ik kocht (eigenlijk heel impulsief) een camera, werd fulltime Youtube-filmpjes-kijker en leerde op die manier filmpjes te maken. 

Leuk, bruiloften filmen,  maar ik miste ietsHoe kan ik er voor zorgen dat ik kan doen wat ik het echt allerliefste doe; namelijk niet zomaar wat beelden schieten, maar een film maken die jullie eigen unieke liefdesverhaal weergeeft. Zo word films maken een super tof proces. 

Inmiddels...

Schermafbeelding 2023-01-12 om 10.08.56.png
Schermafbeelding 2023-01-12 om 10.08.25.png
Schermafbeelding 2023-01-12 om 10.08.05.png
Schermafbeelding 2023-01-12 om 10.09.46.png
Marilynfotografie - Recollect -014.jpg
DSC03951.jpg

- Wie mij een beetje kent, kent Dribbel. Onze huis-tuin kip. Ik praat tegen hem en ik knuffel met hem, minstens 2 keer per dag. 

 

- Mijn conditie komt in Nederland wel wat beter tot zijn recht dan in Zwitserland, maar dat neemt niet weg dat je mij altijd wakker mag maken voor een reisje naar Zwitserland. 

- 'Klein, maar fijn' is wel typerend voor mij als persoon en videograaf. Het hoeft niet groots te zijn, om het groot te laten voelen. Dus als jullie daar met jullie mooie auto komen aanrijden, focus ik liever op het vangen van die mooie blik van bijvoorbeeld jullie opa, dan dat ik de rook uit de uitlaat film ;-)

Van lovebirds voor lovebirds

 

Ik kan mij nu nog beter inleven in het feit hoe excited het wel niet moet zijn om te (gaan) trouwen, want sinds een paar maanden leef  ik zelf ook op een grote roze wolk. Wat begon met een berichtje naar Niek (Avilion Filmmaking) of ik een keer mocht meelopen heeft zich geresulteerd in dat wij nu erg verliefd zijn op elkaar en ik nog nooit heb meegelopen. Dit gaan we dus nu goedmaken, want wij bieden samen een speciaal pakket aan; 'van lovebirds voor lovebirds'.

WhatsApp Image 2023-01-12 at 10.22.36.jpeg
bottom of page